Super Bowl: 1,8 milliárdért vett reklámidőt, hogy megköszönje a kutyája életét a vállalkozó

kutya reklámidő Super Bowl 2020 Super Bowl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Super Bowl idejére vásárolt 1,8 milliárd forintnak megfelelő összegért reklámidőt a gazdag amerikai vállalkozó, David MacNeil, hogy köszönetet mondjon az állatorvosoknak, akik megmentették daganatos kutyáját a haláltól. 

A 7 éves golden retriever 2019 nyarán diagnosztizáltak daganatot, és az állatorvosok csak egy hónapot jósoltak neki. A kutyát, Scoutot gazdája a Wisconsini Egyetem Állatorvos-tudományi Intézetébe vitte, ahol olyan szakszerű kezelést kapott, hogy előbb 78 százalékkal lett kisebb a rákos daganat, majd szinte teljesen eltűnt - írja a CNN.

MacNeil úgy szerette volna kifejezni a háláját, hogy 1,8 milliárd forintba kerülő reklámidőt vásárolt a Super Bowl reklámszünetében, és így felhívta a figyelmet az intézetben zajló innovatív rákkezelésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.