Szandi évekig titkolta kapcsolatát édesapja elől: őszintén vallott az énekesnő

titkolózás család Szandi édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi közösségi oldalán mesélte el, hogy édesapja évekig nem örült férjével való kapcsolatának, így titkolta, hogy együtt vannak.

25. házassági évfordulójuk alkalmával mesélte el Szandi azt a történetet, hogyan titkolta édesapja elől Csabival való kapcsolatát. Évekig nem vallott színt.

"Emlékszem, amikor 18 éves koromban, miután már 2 éve voltunk együtt Csabival pár napra elmentünk a barátainkkal síelni. Fantasztikusan éreztük magunkat, felhőtlen boldogságban teltek azok a napok! Faházban laktunk és minden este közösen főztünk és rengeteget nevettünk. Aztán hazafelé menet egyre feszültebb lettem, mert tudtam, hogy újra el kell válnunk egymástól és megint csak Anyu segítségével tudunk majd találkozni, Apu meg ne tudja... Mert hogy akkor is úgy tudta, a barátnőmmel voltam pár napig és reménykedett, talán vége is van már Csabival. Aztán az álmatlan, ágyban forgolódós éjszaka után úgy döntöttem, lépek. Reggel felhívtam Csabit és megbeszéltük: odaköltözöm hozzá. Visszahúztam a bőröndöm cipzárját és elhagytam a szülői házat. Senki sem tudott volna megállítani! Azt hiszem, ez volt életünk egyik legjobb döntése. Ennek ma 25 éve" - írta fotója mellé az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.