Emlékszel még? Bukta a Super Bowl-fogadást, rajongóval randizott Eugenie Bouchard

Super Bowl Eugenie Bouchard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2017-es Super Bowl döntő előtt sokat lehetett olvasni Eugenie Bouchard és egy rajongója fogadásáról. A sportoló veszített, így betartva ígéretét randevúzott egyik szurkolójával.

A teniszező a "Super Bowl Twitter randi" keretében - a Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks kosárlabda-mérkőzést nézte végig az első sorból a fogadást megnyerő John Goehrkével.

Mi is történt?

Bouchard azt írta az NFL-meccs során a Twitterre, amikor az Atlanta Falcons 25 ponttal vezetett, hogy tudta, csapata nyerni fog a Tom Brady vezette New England Patriots ellen. Goehrke ekkor visszakérdezett, hogy elmegy-e vele randizni, ha mégis a Patriots nyeri az összecsapást.

Mivel a teniszező igent mondott, s a New England végül hosszabbításban tényleg megnyerte a Super Bowlt, a meglepett Bouchard egyrészt beismerte, hogy megtanulta a leckét, s a jövőben soha nem fogad Tom Brady ellen, másrészt betartva ígéretét, találkozott szurkolójával, amit meg is osztott az Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On my super bowl twitter date

Genie Bouchard (@geniebouchard) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.