Ismerd meg Miss Belgiumot, aki szabadidejében pilótaként dolgozik

Forrás: Instagram/angelineflorpua -
pilóta repülő repülés Miss Belgium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angeline Flor Pua szerint van valami, ami közös a pilótaságban és a szépségkirálynőségben.

Angeline Flor Pua az első ázsiai - pontosabban filippínó - származású nő, aki megnyerte a Miss Universe Belgiumot. A 24 éves lány az Insidernek elmondta, hogy 12 éves kora óta versenyez: korábban volt már Miss Philippines Europe és Miss Antwerp is.

Miss Belgium - Angeline Flor Pua Forrás: Instagram/angelineflorpua

Bár jártas a szépségversenyek világában, élete egyik legnagyobb álma az volt, hogy pilótaként is érvényesüljön. Álma meg is valósult, Angeline ugyanis kereskedelmi pilóta engedéllyel rendelkezik, így szabadidejében repülőgépeket szokott irányítani.

A szépség szerint több közös is van a szépségversenyekben és a pilótaságban. Az egyik, hogy sajnálatos módon mindkettőben érte hátrányos megkülönböztetés (a szépségkirálynőként származása miatt, pilótaként meg mert nő) a másik pedig, hogy mindkét dolog esetén

számítani kell a váratlanra.

Angeline négy év alatt szerezte meg a repüléshez szükséges engedélyeket, és bár 2018 óta hivatásos pilóta, a sok versenynek köszönhetően nem repült még sokszor.

"Nagyon sok kemény munka, tanulás és kitartás szükséges... Tényleg komolynak és szorgalmasnak kell lenned, ha pilóta akarsz lenni..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.