Komoly fájdalmakkal küzd Young G

Forrás: Instagram/yg26beci -
Young G fájdalom ízületi problémák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve küzd komoly ízületi problémákkal Young G.

Komoly fájdalmakkal küzd Rácz Béla, azaz Young G. A ValóVilág egykori játékosa most a Blikknek beszélt őszintén megpróbáltatásairól. Ízületi problémáin semmi nem segít, már szinte mindent kipróbált, az orvosok gyanakodtak genetikai gondokra és autoimmun betegségre is.

Három éve egy decemberi fellépés után fájni kezdett a vesém. Egy-két napig borzalmas volt, azt mondták, biztos a hidegtől van. Egy másik koncert után megint ugyanezt éreztem, de a fájdalom akkor már tartós lett. A hátam közepe sajgott, aztán lehúzódott a derekamra és a térdemre. A talpam és az összes lábujjam bedagadt. Az egyik gyűrűsujjam a négyszeresére puffadt. Alig tudok járni. Az elején a felkelés volt nehéz, most már aludni sem tudok rendesen az égető fájdalom miatt. (...) Százszor nehezebbek a hétköznapok, mint régen. Húsz évig táncoltam, sportoltam, a mozgás régóta az életem része, nehéz elfogadni, valami meg akar állítani és fájdalomcsillapítókon kell élnem. Biztos vagyok benne, ez mélyről jön, lelki problémára vezethető vissza."

Young G Forrás: Instagram/yg26beci

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.