rajongók kiakadás Kobe Bryant kegyeletsértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulit szerveznek Kobe Bryant emlékére, a hazai rajongók pedig kiakadtak.

Kobe Bryant in Paradise – ez a címe annak a bulinak, amit február közepére szerveznek egy budapesti szórakozóhelyen. Az eseménnyel a tragikus körülmények között elhunyt kosaras emléke előtt szeretnének tisztelegni.

A rajongók tetszését azonban mégsem nyerte el a program, szerintük kegyeletsértő egy ilyet megrendezni és úgy vélik, a hely csak nyerészkedik Kobe Bryanten.

1-től 10-es skálán osztályozva vajon mennyire ultragáz és kegyeletsértő egy szombat esti bulit az alábbi címmel meghirdetni: „Kobe Bryant in Paradise"? (...) Vajon milyen remek ötlet van még a szervezők fejében? Helikopterező breaktáncosok? Éjféli tombolán nyerhető Lakers mez? A Jump Around közben levetítik majd a baleset helyszínén rögzített drónos felvételeit?" – idézett a Ripost egy dühös kommentelőt.

Kobe Bryant helikopterbalesetben vesztette életét Forrás: AFP/2020 Getty Images/David Mcnew

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.