Kínos helyzetbe hozták a világsztárok Vilmos herceget és Katalin hercegnét a BAFTA díjátadón

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall -
világsztár Margot Robbie kínos Rebel Wilson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén osztották ki a legjobb filmes díjakat a BAFTA gálán. A britek legrangosabb filmes eseményén minden évben részt vesz Vilmos herceg és Katalin hercegné is. Idén kissé kínosan érezték magukat a díjszkiosztón.

Minden évben díszvendégként vesz részt a a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjátadóján Vilmos herceg és Katalin hercegné. Idén a díjat átvett világsztárok azonban többször kínos helyzetbe hozták őket, amikor a királyi családdal viccelődtek. Vilmos herceg arcán néhányszor látszódott, hogy nem igazán élvezi a helyzetet és az elhangzottakat.

Margot Robbi Brad Pitt helyett vette át a legjoff férfi mellékszereplőnek járó elismerést. A szexi színésznő a következőket mondta:

„Helló Nagy-Britannia, hallom, egyedülálló lettél, üdv a klubban! Brad azt is mondta, ezt a díjat Harrynek fogja nevezni, mert nagyon izgatott, hogy elviheti magával az Egyesült Államokba"

Rebel Wilson pedig kissé keményen fogalmazott, amikor a legjobb rendező díját vette át:

„Igazán nagyszerű itt lenni a Royal András, uh, Royal Harry, upsz, bocsánat, Royal Fül... vagyis ebben a Royal... akármi palotai helyen. Amúgy mindenkitől elnézést kell kérnem, mondták a színfalak mögött, hogy nem kap senki ajándéktáskát. De kapunk helyette ajándék pénztárcát. Ami vicces, mert ez a neve a vaginámnak is". - foglalta össze a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.