Justin Bieber évekig komolyan drogozott

drog Justin Bieber függőség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber sokkolóan őszinte interjúban vallott arról, hogy éveken keresztül használt drogokat. A zenész elmondta, meddig fajult a függősége és azt is, hogy most a gyógyulási folyamatban van.

A zeneipar Justin Biebert is bedarálta csakúgy, mint a legtöbb gyereksztárt. Egészen fiatalon, 12-13 évesen tapasztalta meg először, milyen a drogozás, később pedig egyre komolyabb szerekhez nyúlt, mivel a pénz nem volt akadály. „Ez csak egy menekülés volt számomra" – vallotta be az énekes.

Függőségéről számolt be Justin Bieber Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

Egy ponton azonban a helyzete olyan súlyossá vált, hogy megértette, nem mehet így tovább. „Úgy döntöttem, abbahagyom, mert olyan volt, mintha haldokoltam volna. A biztonsági őröm jött be a szobába, hogy megnézze, van-e pulzusom. Az emberek nem tudják, milyen komoly is volt. Kínoztam a testemet, és most a gyógyulási folyamat zajlik" – árulta el Justin Bieber egy videósorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.