Várandós barátnőjével szakított az Exatlon versenyzője, Adu Laci

Forrás: Instagram/Adu László -
Exatlon Hungary párkapcsolat szakítás versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adu Laci, az Exatlon Hungaryben mesélte el versenytársainak, hogyan is jöttek össze kedvesével.

Őszintén vallott érzéseiről csapattársainak Adu Laci, az Exatlon Hungary játékosa. Felidézte nekik, hogyan is jöttek össze annak idején kedvesével. Elárulta, régóta szerettek volna már gyermeket, ám amikor barátnője várandós lett, mégis szakítottak egymással. Végül azonban sikerült kibékülniük.

Volt egy mélypont, amikor teherbe esett, az első három hónap katasztrófa volt. Felfordult a hormonháztartása, összeborultak az érzései, és akkor mi szakítottunk. Én akkor kint voltam Bécsben, ő pedig Németországban a testvérénél. Volt egy megérzésem, hogy terhes, de amikor szakítottunk, nem tudtam biztosan, hogy megfogant, csak éreztem. (...) Utána elkezdtem nyomozgatni, és kiderült, hogy valakinél van a párom... Egyből mindent félreértettem. Fájdalmas volt ez az időszak. De nem csalt meg. Csak egy ismerőse volt, aki nagyon közel állt hozzá."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.