Így alakul a hétvége időjárása: napos, hideg időre lehet számítani

Forrás: Shutterstock.com -
hideg időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A januári tavasz és a viharos szél után napos, de hideg időre kell készülni. 

Péntek

Változóan felhős időre számíthatunk, a nap második felében már többórás napsütéssel. Az északi szél élénk, néhol erős lesz. Csapadékra kicsi az esély. 4 és 9 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete. Gyenge hidegfronti hatás érvényesül.

Hétvége

Szombaton és vasárnap is napos, de hideg téli idő várható. Elsősorban a nyugat-dunántúli tájakon lehetnek felhősebb körzetek, máshol sok napsütésre van kilátás. Reggelente erős fagyra készülhetünk (-10, -3°C), délutánonként is csak 0-6°C valószínű.

Forrás: Shutterstock.com

Hétfő

Erősen felhős idő lesz, napközben egyre többfelé esővel, záporesővel. A déli, délnyugati szél többfelé megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik. 10-12°C köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedd, szerda

Borongós idő valószínű, mindkét nap több helyen esővel, záporral, északnyugatira forduló széllel. Szerdára +6, +7 fok köré csökken a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.