Jimmy fia, Adrián próbálta megmenteni az autóbalesetben elhunyt focista életét

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy focista zámbó adrián Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy fia, Adrián is próbálta megmenteni a Ferihegynél balesetet szenvedett focista életét. 

Zámbó Adrián az elsők között volt, akik odaértek annak a karambolnak a helyszínére, amelyben elhunyt az egykori fradis focista. Jimmy fia többekkel együtt próbálta megmenteni a sportoló életét, de nem akarja, hogy hősként tekintsenek rá, mert úgy gondolja, emberi kötelességét teljesítette, mikor a felborult autóhoz rohant. Megpróbálták megakadályozni, hogy a kocsi az árokba boruljon.

Zámbó Adrián is megpróbálta megmenteni az elhunyt focista életét Forrás: TV2

Ha csak egy kicsit is megbillent volna, biztos lezuhan. Akkor semmi esélye nem lett volna a sofőrnek, bár ugye sajnos így sem sikerült megmenteni az életét.

Ripostnak

"Ezután beszéltem a baleset másik résztvevőjével, aki a lábát fájlalta és folyamatosan azt kérdezgette, hogy hogy van a felborult autóban lévő sofőr, de sajnos nem tudtam neki mit mondani. Még akkor is ott maradtunk, amikor megjöttek a tűzoltók és a mentők, mindent megtettünk, amit egy civil ember megtehet" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.