Tóth Gabi veszélyben volt terhessége utolsó heteiben

Tóth Gabi terhesség Krausz Gábor szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi elárulta, várandóssága nem volt könnyű, és fennállt annak a veszélye, hogy kislánya a vártnál hamarabb érkezzen.

Tóth Gabi és Krausz Gábor most először meséltek a TV2 kameráinak kislányuk, Hannaróza érkezéséről és jelenlegi napjaikról. Az énekesnő a kamerák előtt elárulta, minden nehézség ellenére most éli élete legboldogabb napjait. Ugyanakkor nem tagadta, várandóssága alatt több nehézséggel is szembe kellett néznie. Jó oka volt arra is, hogy kiszálljon a Sztárban sztár leszek!-ből.

Nagyon kemény időszak, kvázi a nők is meghalnak és újjászületnek a babával. Érdekes volt átélni, és nagyon hálás vagyok. (...) Utólag most már elmondhatom, hogy el voltak számolva a heteim és volt egy kis veszélye annak, hogy korábban érkezhet Hanni. Ezért is döntöttem akkor úgy, hogy kiszállok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.