Zámbó Jimmy fia sietett a szörnyű balesetet szenvedett Halgas Tibor segítségére

Forrás: TV2 -
halál Zámbó Jimmy baleset Halgas Tibor zámbó adrián kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián is ott volt Halgas Tibor balesetének helyszínén. Az árokba borult autó láttán többedmagával sietett a focista segítségére.

A sportember autója Budapesten, a Ferihegyi úton ütközött egy szabálytalanul előző taxival. A frontális karambolban Halgas Tibor autója a szalagkorlát külső részén az oldalára borult. A halálos baleset helyszínén Zámbó Jimmy fia, Adrián is ott volt, és több járókelővel együtt a sportoló segítségére sietett.

„Fogalmam sem volt, hányan utaztak a kocsiban. Akkor ez teljesen mindegy volt"

– mondta Adrián, aki először a Ripostnakszólalt meg a balesettel kapcsolatban.

A halálos baleset helyszínén Zámbó Jimmy fia, Adrián is ott volt, és több járókelővel együtt a sportoló segítségére sietett Forrás: TV2

„A húzós szituációkban sohasem esem pánikba. Öten-hatan szaladtunk oda, nem tudtuk, él-e, aki odabenn van...

Ijesztő volt, hogy még csak egy nyögést sem hallottunk. Köteleket hoztunk, úgy igyekeztünk megtartani az autót, hogy ne csússzon lejjebb, a szakadékba.

Attól tartottunk leginkább, hogy kigyullad a füstölgő autó, mire jön a segítség" – mesélte Adrián, aki szerint percek alatt megérkeztek a mentők és a tűzoltók.

„Nagyon megijedtem, hogy egy baba is megsérülhetett, amikor az utastérből kivettek egy gyerekülést, de végül 'csak' egy eszméletlen férfit tettek hordágyra a mentők. Reméltem, hogy életben marad, ám másnap megtudtam, hogy meghalt..."

Édesapám emlékéhez méltóan igyekszem élni. Ő mindig itt van a lelkemben, akkor is ott volt velem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.