Megszólalt Gesztesi Károly ügyvédje:"A gyerekek nem fognak marakodni az örökségen"

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
halál Gesztesi Károly ügyvéd végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végrendelet nélkül sincs vita Gesztesi Károly gyermekei között. Az elhunyt művész ügyvéd barátja a Borsnak beszélt a család példaértékű összetartásáról, és a színésszel való kapcsolatáról.

Gesztesi Károly váratlan halála az egész országot megrázta. A színész gyermekei Máté, Márkó, Dávid, Áron és Panka a legnehezebb időkben is összetart, legalábbis ezt állítja az 56 éves korában elhunyt színész korábbi ügyvédje, dr. Borbély Zoltán.

"Talán szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy jó barátok voltunk Karcsival. Régóta ismertük egymást, s nem csak a hivatalos kérdésekre szorítkozott a kapcsolatunk. Rengeteget beszélgettünk, sztorizgattunk, bármiről is legyen szó. Sportról, hitről, színházról, szinkronról, családról, és persze a gyerekekről. Rajongott a fiaiért, és egy szem imádott lányáért. Mindig áhítattal beszélt róluk, nagyon büszke volt rájuk" – kezdte a Borsnak az ügyvéd.

Gesztesi jó kapcsolatot ápolt a gyermekeivel. Forrás: Instagram/gesztesimaro

"Teljesen hideg zuhanyként ért a halálhíre. Máig nem értem, hogy ez hogy következhetett be. Végre egyenesbe jött az élete, boldog és kiegyensúlyozott volt, sokat sportolt, és tényleg odafigyelt magára. Úgy néz ki azonban, hogy ez sem volt elég" – mondja az ügyvéd, aki szerint Gesztesi soha nem beszélt az elmúlásról.

"Legalábbis én egyszer sem hallottam tőle ilyesmit.

Mi lesz, ha... Nem szeretett ilyenekkel foglalkozni, tudtommal végrendeletet sem írt, viszont az egyik családtagjáról mindenképpen szeretett volna gondoskodni. Ezt ő maga mondta. De nem került rá sor, mert annyira jól volt.

Nem tudhatta, hogy ki következik. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a gyerekek nem fognak marakodni az örökségen. Egymásba kapaszkodva gyászolnak, és mindenben támogatják egymást. Őszintén mondhatom, hogy én még soha nem láttam ilyen összetartó családot. Példaértékű a magatartásuk, Karcsi nagyon büszke lenne mindannyiukra"

Gesztesi Károly színész a megújult Vörösmarty mozi avatóján Budapesten 2016. március 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.