Kobe Bryant özvegye teljesen összetört: "Csak azt szeretném, hogy újra itt legyenek"

Forrás: Clutchpoints -
halál özvegy gyász vallomás Vanessa Bryant Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanessa Bryant élete legnehezebb időszakáról vallott az Instagram oldalán.

A legendás kosárlabda-játékos, Kobe Bryant és mindössze 13 éves lánya, Gianna január 26-án tragikus körülmények között veszítették az életüket, amikor az őket és további hét utast szállító helikopter egy hegyoldalnak ütközött, majd lezuhant a kaliforniai Calabasasnál.

Az LA Lakers egykori játékosát felesége és három kisgyermeke gyászolja, akik közül a legkisebb, Capri alig pár hónappal ezelőtt született. Vanessa Bryant egy újabb, hosszabb bejegyzésben vallott arról, továbbra sem tudja felfogni, hogy sem a férjét, sem la ányát nem látja többé.

„Az agyam nem tudja elfogadni azt, hogy Kobe és Gianna nincs többé. Olyan ez, mintha próbálnál feldolgozni azt, hogy Kobe meghalt, de közben a testem nem tudja feldolgozni, hogy Gigi már soha többé nem jön vissza hozzám. Ez egyszerűen elfogadhatatlan. Miért keljek fel reggel, amikor a kislányomnak már soha nem adatik meg ez a lehetőség? Annyira dühös vagyok! "

– fakadt ki szívszorító bejegyzésében Vanessa Bryant, majd hozzátette: tisztában van azzal, amit érez, az normális és a gyászmunka része, mégis „csak azt szeretném, hogy újra itt legyenek és vége legyen ennek a rémálomnak". -írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.