Meg akarta mutatni szexi oldalát a kerekesszékes lány: az internet imádja

betegség kerekesszék internet fogyatékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az internet Nila Mortont, a kerekesszékes fiatal lányt.

A Dél-Karolinában élő Nila Morton egy ritka rendellenesség következtében kényszerül kerekesszékben élni mindennapjait. A fiatal lány korábban soha nem mert magáról képeket posztolni a közösségi oldalra, annyira félt a negatív hozzászólásoktól. Egy nap azonban gondolt egyet, és lépett: gyönyörűnek és szexinek érezte magát, és úgy döntött, ezt meg is mutatja a nagyvilágnak.

Bejegyzése ennyi lájkot és pozitív hozzászólást kapott, hogy teljesen meghatódott tőle. Azóta bátran mutatja meg magát, szívesen bújik csinos ruhákba és sminkeli ki magát.

Én is ember vagyok, és vannak olyan napjaim, amikor úgy érzem, jó lenne, ha tudnék változtatni a sorsomon. De alapvetően boldog és elégedett vagyok. Elfogadtam, hogy fogyatékkal élek és a kerekesszékre egyfajta trónként tekintek" – nyilatkozta a Bored Pandának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.