Átverték Bódi Csabit: 30 millió forintot húztak ki a zsebéből

Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hatalmasat csalódtam benne, nagy dárdát szúrt a szívembe."

"Kitártam a lelkem annak az embernek. Testvéremként szerettem, tiszteltem és becsültem. Vakon megbíztam benne, minden titkomat elmondtam neki, és azt hittem, számíthatok rá" - mondta a Borsnak Bódi Csabi.

"Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, privát jellegű üzletelésről volt szó. Néhány év leforgása alatt bukott ki, hogy húszmillió forinttal vert át az, akit a lelki társamnak hittem. Rám haragította az embereket, bemocskolt, foltot ejtett a becsületemen. Hatalmasat csalódtam benne, nagy dárdát szúrt a szívembe, pedig tudhattam volna, hogy nem lehet akárkiben megbízni. 2002-ben már megjártam egyszer. Akkor egy másik barátom vert át több mint tízmillió forinttal. Akkor megfogadtam, hogy nem bízom meg mindenkiben, de úgy látszik, nem tudtam úrrá lenni a naiv jóhiszeműségemen. Újra közel engedtem magamhoz valakit, és újra csalódnom kellett. A legszebb az egészben, hogy még ezek után sem tudok haragot tartani: noha soha nem keresném a társaságát, de ha nyitni akarna felém, és azt látnám, hogy őszintén megbánta, amit tett, akkor felül tudnék emelkedni a történteken. Csak egyet sajnálok, hogy ezt az összesen több mint harmincmillió forintot a gyermekeim elől vette el" – mesélt a történtekről a Life TV Nyugi köztünk marad! című műsorában a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.