Koronavírus gyanújával szállítottak egy beteget a székesfehérvári kórházba

veszély Székesfehérvár kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház sürgősségi osztályára kedden délután koronavírus gyanúval került be egy beteg, amely miatt elővigyázatosságból elküldték az osztályon várakozó hozzátartozókat, de a betegeket nem. -írja a Feol.

A témával kapcsolatban nem nyilatkozott a kórház, azonban a hivatalosan nyilvánosságra hozott legfrissebb, február 12-i adatok a 11-i állapotokat tükrözik, amelyek szerint

Magyarországon még nem jelent meg a fertőzés.

A betegről csak annyit lehet tudni, hogy külföldről érkezett, de Kína közelében sem járt, és influenzás tünetei voltak. Bár a koronavírus gyanúja nem igazolódott, az előírások szerint elkülönítették a beteget, és jelenleg is vizsgálják.

(200210) -- WUHAN, Feb. 10, 2020 (Xinhua) -- Medical staff check a patient's condition at a temporary hospital converted from "Wuhan Livingroom" in Wuhan, central China's Hubei Province, Feb. 10, 2020. In face of the outbreak of the novel coronavirus pneumonia epidemic, Wuhan authorities have transformed public venues such as exhibition centers and gymnasiums into temporary hospitals. The hospitals have a large capacity of treating patients with mild symptoms and play an important role in isolating the source of infection and cutting off the routes of infection during epidemic prevention. The first batch of patients was hospitalized on Feb. 5. (Xinhua/Xiong Qi) Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Xiong Qi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.