Molnár Anikó Bochkor Gáborról vallott

Forrás: Facebook/Molnár Anikó, VIASAT3/Birtalan Zsolt -
párkapcsolat vallomás Molnár Anikó Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó őszintén vallott magányáról és tönkrement kapcsolatairól.

Nemrég zátonyra futott Molnár Anikó párkapcsolata. Az egykori nagy Ő nem tagadja, nagyon csalódott, hiszen szeretné már megtalálni végre azt a férfit, akivel tényleg leélheti az életét. A hot! magazinnak elárulta, a Valentin-napról is retteg, a szerelmesek napján ugyanis csak még magányosabbnak fogja érezni magát.

Molnár Anikó és Bochkor Gábor Forrás: Facebook/Molnár Anikó, VIASAT3/Birtalan Zsolt

A lap felelevenítette Molnár Anikó egy korábbi vallomását: Havas Henrik róla szóló könyvéből néhány éve kiderült, igazán boldognak Bochkor Gábor mellett érezte magát.

Gábor mellett megjártam a mennyországot és a poklot is. Soha senkivel nem voltam olyan boldog, mint vele, és senki mellett nem szenvedtem annyit, mint mellette. Az első időszak, amikor még bujkálnunk kellett, csodálatos volt, házasságról és gyermekekről álmodoztunk. Az összeköltözésünk után hirtelen élettársakból lakótársakká váltunk. Már hozzám sem ért, egyáltalán nem volt köztünk szex."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.