Óriási a tét az Exatlonban: Sírva fakadtak a versenyzők Palik László bejelentését hallva

bejelentés Exatlon Hungary Palik László verseny Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nagy bejelentést tett, amitől a versenyzők örömkönnyekben törtek ki.

A győztes csapat játékosai majd 50 nap után végre hazatelefonálhatnak a szeretteiknek! Palik László a meglepetések hetének csúcspontjaként közölte a versenyzőkkel a szerda esti adásban, hogy a szokásos párbaj ezúttal elmarad, és most azért küzdhetnek a játékosok, hogy hallják családtagjaik hangját.

Azt, hogy a bajnokok vagy a kihívók győzedelmeskednek-e majd, kiderül pénteken.

A Ripost megkereste Pap Dorci édesapját, aki nagyon boldog lenne, ha válthatna néhány szót a lányával.

„Elmondani nem lehet, hogy mennyire hiányzik nekünk. Azt gondolom, hogy aki szülő, ezt teljes mértékben átérzi. Nagyon nehezen viseljük, hiszen ilyen sok időt még nem volt távol a családtól. Ugye Dorci válogatott röplabdás, így volt már arra példa, hogy a nyáron edzőtáborozott, és szintén sokáig távol volt tőlünk. De volt nála telefon, és naponta tudtunk vele beszélni, sőt meg tudtuk látogatni hétvégente.

Most 9000 km-re van, gyakorlatilag semmit nem tudunk róla, csak amit a tévében látunk, és nagyon rossz"

- kezdte a lány édesapja, László.

„Úgy látom rajta, hogy nagyon küzd már a honvággyal, de Dorci erős kislány. Remélem, hogy hamar túlteszi magát rajta és nem megy majd a teljesítmény rovására" – folytatta László.

„Szerintem mindenképpen erősítené, ha hallanánk egymás hangját. Azt gondolom, hogy nagy löketet adna számára, és feltöltené egy kicsit. Reménykedem benne, hogy a kihívók nyernek, és néhány hét elteltével végre lesz alkalmunk beszélni egymással" – tette hozzá az édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.