Cserpes Laurát zaklatják: a rendőrséghez fordult segítségért

Forrás: Facebook / Cserpes Laura -
rendőrség Cserpes Laura segítség zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laurát zaklatja egy őrült rajongó. Az énekesnő rendőri segítséget is kért.

2013-ban, az eurovíziós szereplés után kezdte el zaklatni egy férfi Cserpes Laurát, aki később a rendőrséghez is fordult.

Cserpes Laura Forrás: Facebook / Cserpes Laura

„2013-ban az első eurovíziós szereplésem után kezdődött el. Volt egy férfi, akitől nagyon kedves üzeneteket kaptam a közösségi médiában. Még volt is olyan, amire válaszoltam. Ő pedig szerintem a válaszüzenetemet biztatásnak érezte, és elkezdett benne felépülni valami. Olyan illúziókba ringatta magát, hogy nekem vannak érzéseim felé. Teljes képzavarban volt, és ijesztő volt, tartottam tőle. Az őrült és zseni határmezsgyéjén mozgott a pasi. Felbátorodott. Ha tudta, hogy nyilvános eseményen jelenek meg, ő odajött, de be is jelentette előtte nekem. Aztán már minden Budapest közeli fellépésemen ott volt.

Olyan is megesett, hogy feljött a színpadra, ahonnan a biztonságiaknak kellett levinni. Miután már tudtam, hogyan néz ki, a zárt körű eseményeknél külön megkértem a biztonságiakat, hogy ne engedjék be.

Olyankor mindig dühöngött, és hosszú litániákat írt nekem, így adta ki magából. Azt is kiderítette, hogy hol lakom, a kocsimba folyamatosan benézegetett, meg csak ott állt a ház előtt. De

volt olyan is, hogy kijött utánam a szigetre, amikor futni mentem. Akkor már meg is érintett. Ez már sok volt, nagyon megijedtem. Segítséget kértem.

Megkérdeztem néhány szakmabelit, hogy ilyenkor mi a teendő" - mesélte a Ripostnak Laura.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.