Nagy döntést hozott Kis Grófo: a főváros mellé költözik családjával

Forrás: MTI/Nyikos Péter -
Kis Grófo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo komoly döntést hozott: elköltözik családjával egy fővárosi melletti településre, Diósdra.

Hamarosan elköltözik otthonából a mulatós sztár, akiúgy érzi, kényelmesebb lesz, ha egész családjával Budapest közelében fog élni. Hatalmas telket vásárolt az énekes.

Kis Grófo Forrás: MTI/Nyikos Péter

„A házat körülbelül 200 négyzetméteresre tervezzük, így óriási kertünk lesz. Nem könnyű jó kivitelezőt találni, de a barátaim ajánlottak egy megbízhatót. Amióta az eszemet tudom, több szintes házban laktam, és megmondom őszintén, kicsit elegem van már a lépcsőzésből, így ez a ház tutira egyszintes lesz, a párom is ennek örülne. Már csak a takarítás szempontjából is. Modern, minimalista stílusban rendezzük majd be, nem akarok romás házat, itt nem lesznek aranyozott királyszékek! A letisztultságot, egyszerűséget kedvelem, a giccs szóba se jöhet. Egy nagyon tágas nappalit szeretnénk, hiszen szerintem mindenki ott tölti a legtöbb időt. Óriási házavató bulit fogunk majd csapni, nagy lesz a mulatási. Természetesen a főszerepben itt is kedvenc ételem, a töltött káposzta lesz, édesanyám istenien készíti" - mesélte a Ripostnak Grófo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.