Ben Affleck őszintén vallott alkoholizmusáról és válásáról

válás Ben Affleck alkoholizmus vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt, 10 év házasság után döntött a válás mellett Ben Affleck és Jennifer Garner. Bár három gyereküket közösen nevelik, a hírek szerint nincs esély arra, hogy újra összejöjjenek.

Ben Affleck alkoholizmusa vezetett ahhoz, hogy 10 év házasság és 3 gyerek után úgy döntöttek, elválnak feleségével, a szintén világhírű színésznővel, Jennifer Garnerrel.

A színész két éve vált el, ám a mai napig nagyon sajnálja a történteket és szégyenkezik tettei miatt.

ben affleck Forrás: Backgrid

"Hosszú ideig teljesen átlagosak voltak az ivási szokásaim. Aztán ahogy problémák lettek a házasságomban, egyre többször és többet ittam. Ez 2016-ban volt, ami aztán természetesen még több családi problémához vezetett. Semmit sem sajnálok jobban az életemben, mint a válást. Az emiatt érzett szégyenem pedig mérgező. A szégyennek nincs pozitív hozadéka, csak a mérgező és szörnyű érzések, amik tovább rombolják az önértékelésed és az önbizalmad" - mondta őszintén a színész, írta meg a foxnews.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.