Íme 10 dolog, amit biztosan nem tudtál Cristiano Ronaldóról

Forrás: AFP/Javier Soriano -
Cristiano Ronaldo focista foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Cristiano Ronaldo nevét halljuk, sokunknak kidolgozott felsőteste ugrik be elsőként, aztán azok a vicces jelenetek, amikor a focista nőket meghazudtoló módon hisztizik a pályán. Van azonban pár tény róla, amiket ha elolvasol, garantáltan megváltozik róla a véleményed.

1. Nem csináltat tetoválást, hogy minél többször tudjon vért adni a beteg gyerekeknek.

2. Nem iszik alkoholt, mert az édesapját is az alkohol ölte meg.

Forrás: AFP/Marco Bertorello

3. Egy anyuka utolsó reményében megkereste Ronaldot hogy küldjön egy mezt aláírva, mert a gyermeke rákos, erre Cristiano nemcsak egy mezt küldött, hanem kifizette a teljes, 18 millió forintos költséget, ezzel megmentve a kisgyermek életét.

4. A portugáliai nagy erdőtűz során kifizette 370 ember orvosi ellátását.

5. Elárverezte aranycipőjét, és annak az árát oda adta az iráni szegény gyermekeknek

Forrás: AFP/Javier Soriano

6. Annak ellenére hogy a magyar emberek szidják folyamatosan, a nemi identitásában kételkednek, ő 2016-ban több millió forintot adományozott egy magyar gyermekekkel foglalkozó alapítványnak, mondván ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.

7. Szintén elárverezte 2013-as aranylabdáját, és az árából a rákos gyermekekért szóló alapítványnak utalta az összeget.

8. 2009-ben Ronaldo 100 000 dollárt adományozott hálából annak a kórháznak, amely kigyógyította édesanyját a rákból. Ebbõl a pénzbõl a klinika létrehozott egy rák központot Madeira szigetén.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

9. Betartotta az ígéretét: Amikor a családja nyomorgott, megígérte hogy változtatni fog a sorsunkon. Családja nevét felemelte, az anyukája, aki agyon dolgozta magát most egy villában él, nővéreivel együtt.

10. Mivel nem volt édesapja (érdemben), megfogadta Juniornak hogy olyan apja lesz, amilyen még senkinek nem volt. Királyként fog élni, fürödni fog a szeretetében, és mindent megtesz hogy Junior is sikeres focista legyen.

Forrás: 2019 Daniele Badolato - Juventus FC/Daniele Badolato - Juventus Fc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.