Vajna Timi nagymamája titkokat árult el unokája életéről

Vajna Timi nagymama Andy Vajna titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi nagymamája elárulta, unokája még mindig nagyon le van törve férje halála miatt.

Interjút adott a Story magazinnak Vajna Timi elsőszámú bizalmasa, a nagymamája. Marika néni elárulta, unokája egyáltalán nincs jól, ahogyan ő fogalmaz, „még mindig le van törve, mint a bili füle". Úgy látja, Timi nagyon nehéz helyzetbe került, korábban semmire ne volt gondja, most viszont mindenben neki kell dönteni. „Elárulom, számára Andy szava szent volt, de a férje is itta Timi szavait."

A nagymama beszélt arról is, hogy unokája halottlátónál járt nemrég, ami megnyugtatta valamelyest. Néhai férjétől azonban a mai napig képtelen szabadulni. „Emlékszem, egyszer a férje azt mondta neki: „Ha meghalok, akkor sem szabadulsz tőlem, mert lelkileg teljesen benned vagyok, az nem változik meg soha.""

Marika néni elárulta, gyakran ad tanácsokat Timinek. Szerinte a pénzzel is jobban kellene bánnia. „Azt hiszi, a pénz nem fogy el soha, ezért le is toltam. Oda kell figyelnie a kiadásaira."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.