Orosz Bernadett reagált arra, miszerint volt párja nem emlékszik arra, hogy megverte őt

Forrás: Shutterstock -
Orosz Bernadett erőszak bántalmazás áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Bernadett kijelentette, nem igaz, hogy volt párja nem emlékszik arra, hogy csaknem agyonverte őt.

Tavaly novemberben csaknem halálra verte párját, Bernadettet, egy volt katona K. István. A nő 5 millió forintot kér kártérítésként a férfitól, aki azonban tagadja, hogy bántalmazat volna őt. Elmondása szerint egyáltalán nem emlékszik arra, hogy megütötte volna párját, és rágalmazásért ő maga is 5 millió forint kártérítési igényt nyújtott be személyiségi jogainak megsértése miatt.

A második bántalmazást józanul követte el, az elsőnél ivott... De egyikre sem emlékszik?! Nem csak egy esetről beszélünk. (...) Ezt mindenki tudja, egy laikus is, hogy ez a legjobb védekezési módszer a hatóságok előtt, mert ezzel senki nem tud semmit kezdeni. Hipnózisban gondolom, működik, ha levinnék, valószínűleg emlékezne, de ez nem igaz. Azért nem igaz, mert akkor nem ad egyből adekvált választ. Nem kezdi el menteni magát a helyzetből, ő teljesen felmérte, amikor tetten érték. Teljesen képben volt" – nyilatkozta a TV2-nek Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.