Meghan és Harry sértődve vették tudomásul a királynő döntését

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Meghan Markle megvonás Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban kiderült, hogy Erzsébet királynő megfosztja Meghant és Harry-t a királyi családdal együtt járó royal címtől, mondván, ha a családból kikerültek, a címet se használhassák. 

Meghan és Harry a királynő döntése után barátaiknak arról meséltek, hogy nem fogják hagyni, hogy Erzsébet elvegye tőlük a címet, akár még bíróságra is hajlandóak lennének elmenni a saját igazukért. Ám most Harry és Meghan közleményben tudatták, hogyan döntöttek. A közleményből némi sértődőttség is kihallatszik.

Meghan és Harry Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

"Bár a royal szó nem képezi sem a királynő, sem a miniszteri kabinet, sem a monarchia tulajdonát, és szabadon használható mind Angliában és azon kívül, mégis úgy döntöttünk, hogy a királynő kérésének megfelelően felhagyunk a Sussex Royal név használatával" - számolt be róla a deadline.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.