A 9 gumibabával élő férfi állattetemekkel szelfizett az ágyában: közmunkára ítélték

Everard Cunion tetem gumibaba perverz közmunka bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit férfi számítógépén a furcsa fotókon kívül gyerekpornót is találtak.

A kilenc guminővel egy fedél alatt élő Everard Cunion lakásában két évvel ezelőtt tartottak házkutatást a rendőrök, miután zaklatni kezdett egy nőt. Ekkor foglalták le a számítógépeit.

Cunion azt mondta a bíróságon, hogy nem vette észre, hogy az állatokkal készült fotók a gépén vannak, ugyanis „sok évvel ezelőtt" készítette őket. A tetemekkel készült felvételeken kívül több gyermekpornó jellegű képet is találtak a férfi számítógépén, bár Everard azt állítja, nincs szexuális érdeklõdése a gyermekek iránt.

A 63 éves férfi elismerte a bíróságon, hogy meztelenül pózolt egy birka tetemével, amit egy farmról vitt haza, arra azonban nem tudott magyarázatot adni, miért tette.

Pártfogója azzal védte Cuniont, hogy miután 2019-ben prosztata rákot diagnosztizáltak ügyfelénél, lecsökkent a szexuális érdeklődése, és ennek köszönhető furcsa "viselkedése". -írja az advertiserandtimes. A férfit egy év közmunkára ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.