Álhíreket terjesztenek Pogány Juditról - állítólag tumor van a hangszálain

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Pogány Judit hangszál tumor álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kamuhíreket terjesztő internetes portál Pogány Judit színművésznőt is megtalálta. Szörnyű híreket terjesztenek róla.

Számos hazai híresség esett már élodzatuk kamuhíreket gyártó portáloknak. Ezúttal Pogány Juditról terjesztik azt, hogy tumort találtak a hangszálain. Még egy álnyilatkozatot is lehoztak a színművésznőtől, aki abban arra kéri rajongóit, hogy imádkozzanak érte. A hír természetesen nem igaz, Pogány Judit nem beteg! Az Örkény Színház közleményt adott ki, melyben cáfolják a sznésznő betegségéről szóló álhíreket.

„Az utóbbi napokban elszaporodott álhírekre reagálva szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy Pogány Judit tökéletes egészségnek örvend. Aki meg akar győződni róla, jöjjön el valamelyik előadására. Jelenleg a Zűrzavar 2045 című előadásban próbál, melynek bemutatója március 21-én lesz. Addig is megnézhetik a Tóték, a Macskajáték, a Pedig én jó anya voltam, a Secondhand, a Csoda és Kósza, az Anyám tyúkja 1. és 2., a Hamlet és a Macbeth előadásainkban. Kérjük ne adjanak hitelt a kattintásvadász hazugságoknak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.