Harry és Meghan újabb bonyodalmat okoztak Erzsébet királynőnek: sokba kerül a védelmük, de nem fizetnek

AFP -
Erzsébet királynő pénz Meghan Markle bonyodalom Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle januárban tudatták a nyilvánossággal, hogy visszavonulnak, civil életbe kezdenek és nem kívánnak tovább részt venni a királyi család hivatalos életében. Akkor számos kérdés felmerült a logisztikával kapcsolatban, azóta pedig folyamatos botrányok övezik a családot. Ezúttal a pénzzel van gond.

Ezsébet királynő bár nehezményezte unokája és annak celebfelesége kérését, miszerint visszalépnek a királyi család hivatalos életéből, ám végül beleegyezett. II. Erzsébet azóta már visszavonta a hercegi párnak járó royal titulust is Harrytől és Meghantól. A fiatal pár védelme pedig egy vagyonba kerül, évi több mint 20 millió angol fontba. Mivel a család folyamatosan úton van, ez megnehezíti a Scotland Yard dolgát, ugyanis nem áll rendelkezésükre olyan egység, ami ilyen speciális helyezetkben is képes lenne védeni az egykori hercegi családot.

Meghan és Harry AFP

A rendrőség díját azonban Harry és Meghan nem hajlandók fizetni, bár a védelmehez ragaszkodnának.

A brit nép pedig zúgolódni kezdett, nem akarnak fizetni egy olyan párnak, akik sem a királyi családban nem vesznek részt és még az országban sem tartózkodnak - írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.