Időjárás: vége a tavasznak, akár hó is eshet

Forrás: Thinkstock -
tavasz havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaszias időjárás már a múlté. Akár még havazás is előfordulhat a következő napokban.

Csütörtökön mozgalmas napunk lesz: reggel csökken, majd délutántól újra megnövekszik a felhőzet. Futó zápor, vagy hózápor előfordulhat. Délelőtt az ÉNy-i, délután a DNy-i szél erősödik meg. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

időjárás: ragyogó napsütés után havas eső Forrás: Thinkstock

Pénteken hajnalban még erősen felhős lesz az ég, ekkor főleg északon, északkeleten fordul elő eső, havas eső, a hegyekben hó. Napközben csökken a felhőzet és nagy területen fokozódik viharossá az északnyugati szél. Marad az 5-10 fokos maximum.

Szombaton változóan, napközben egyre erősebben megnövekszik a felhőzet, de estig eső nem alakul ki. A déli szél sokfelé lesz élénk. 11 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap és hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható - akár kiadós - eső, zápor. A hőmérséklet délutánonként 7-12 fok között alakulhat - írta meg a köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.