Sebestyén Balázs Vadon Janiékról: "Mi nem vagyunk barátok"

Rádió 1 barátság Vadon Jani munka Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs őszintén elárulta Hajdú Péternek, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel valójában nem barátok, csak munkatársak.

Hajdú Péter váratlanul beállított a Rádió 1 stúdiójába a reggeli műsor közben. Sebestyén Balázsék barátságosan fogadták a tévést és őszintén válaszoltak a kérdéseire. A rádiós elárulta, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel jól tudnak együtt dolgozni, de csupán munkakapcsolat van közöttük, nem nevezné őket barátainak.

Mindig mondjuk, hogy mi nem vagyunk barátok. Ha ugyanazt gondolnám a világról, mint Jani, vagy Feri, nem lenne jó a műsor, mert csak azt ismételgetnék, hogy aha, tényleg. Aki összekeveri a munkát és a barátságot, az úgy véli, nekünk barátoknak kell, hogy legyünk. Dehogy kell. Hiszen mindhárman más világot, más életvitelt és gondolatiságot képviselünk. Akkor tudok kíváncsi lenni, hogy mi történt a másikkal a hétvégén, ha nagyon mások vagyunk. És a rádióban is pont ettől lesz jó az egész" – idézi Sebestyén Balázst az Indirekt.

Sebestyén Balázs Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.