Koronavírus: bezárták és fertőtlenítik az egri uszodát

Eger fertőtlenítés Olaszország koronavírus uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A biztonság kedvéért bezárták az egri uszodát, hogy teljes vízcserét és fertőtlenítést hajtsanak végre benne azt követően, hogy a város vízilabdacsapata a koronavírustól leginkább érintett Észak-Olaszországban játszott.

Az egri vízilabdacsapat néhány nappal ezelőtt a koronavírussal leginkább érintett Észak-Olaszországban vendégeskedett. Épp ezért a város polgármestere a megelőzés érdekében teljes vízcserét és fertőtlenítést rendelt el a az egri uszodában.

Szécsi Zoltán klubelnök az RTL Klubnak elmondta, nincs ok aggodalomra, a csapat minden tagja egészséges. Átesetek egy alapos vizsgálaton, amely során megállapították, nincs akadálya annak, hogy folytassák edzéseiket.

Mi is a maximális óvatossággal jártunk el, pont ezért voltunk izolálva. Mióta hazajöttünk, mérjük állandóan, hetente kétszer a testhőt, az egész csapat állandó monitorozás alatt van. Van egy betegünk, aki itthon betegedett le, az az egy ember, aki nem volt velünk Olaszországban" – árulta el Szécsi a kamerák előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.