Koronavírus: önként vonul karanténba Mikó Fanni szépségkirálynő olasz útja után

Mikó Fanni Olaszország karantén szépségkirálynő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikó Fanni szépségkirálynő önként karanténba vonul két hétre azután, hogy hazatért a velencei karneválról.

A velencei karneválra látogatott el néhány nappal ezelőtt Mikó Fanni. A Magyarok Világszépe 2019-es győztese azóta sem észlelt magán betegségre utaló tünetet, mégis úgy döntött, a biztonság kedvéért inkább önként karanténba vonul két hétre a koronavírus miatt.

Nem tűnök betegnek, de a hosszú lappangási idő miatt azt hiszem ez volt az egyetlen felelősségteljes döntés más emberek érdekében! Mikor mi elindultunk, még senki nem gondolta, hogy ez a helyzet fog kialakulni! Sőt, Olaszország kifejezetten biztonságosnak tűnt, hiszen elsők között zárták le a légiforgalmat Kínával. Sajnos azonban nem a számításaink szerint alakultak a dolgok. Szeretném még egyszer kihangsúlyozni, hogy semmilyen tünetem nincs. Igyekszem betartani mindent, amivel megakadályozom az esetleges fertőzést" - írta közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.