Ben Affleck összeomlott új filmjének forgatásán: az egész stáb lefagyott

film összeomlás forgatás Ben Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Afflecknek újra át kellett élnie élete minden kudarcát új filmjének forgatásán, ami nagyon megviselte: össze is omlott. 

Ben Afflecknek nem volt egyszerű dolga az új filmjének forgatása alatt, ugyanis a történet sokban hasonlított az életére: egy alkoholista férfi küzdelmeit mutatja be, aki megpróbál talpra állni, és túljutni a válásán.

Néha fájdalmas volt, néha feszélyezett voltam, máskor pedig nem tudtam elhinni, hogy az életem hasonlított a történethez"

Ben Affleck összeomlott filmjének forgatásán Forrás: Backgrid

A munkálatok megkezdésekor azonban még a stábtagok nem tudták, milyen komoly problémái is vannak Ben Afflecknek, de ez hamar kiderült, ugyanis nem sokkal azután, hogy megkezdték a forgatást, a színész elvonóra ment. Úgy gondolták, hogy nem fogja tudni megcsinálni a filmet, de tévedtek. Persze voltak rizikós jelenetek, például az, amikor a főszereplő megpróbálja kiengesztelni a feleségét.

Ben összeomlott. Emlékszem a csapatra, mindenki lefagyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.