Demcsák Zsuzsáék kitűzték az esküvő időpontját

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa esküvő házasság Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa elárulta, lassan minden akadály elhárul és hamarosan összeházasodhatnak szerelmével, Krishannal.

Nagy a boldogság Demcsák Zsuzsáéknál, hiszen lassan minden akadály elhárul, hamarosan összeházasodhatnak Krishannal. A csinos tévés a Ripostnak elárulta, sikerült mindent elrendezni a hatóságokkal, megkapták a szükséges engedélyeket, így gőzerővel készülhetnek a nagy napra. Ennek pontos időpontját azonban nem árulták el.

A pontos dátumot már korábban is tudtuk, csak az nem volt biztos, hogy addigra minden sínre kerül. Nos, most már biztos, hogy a tervezett napon kimondhatjuk egymásnak az igent. Persze az időpont a mi titkunk marad. Egyelőre még csak a tartózkodási van meg, mert a házassághoz szükséges engedélyt még le kell fordíttatnunk, de a fordítás hat hét múlva már a kezünkben lesz és onnantól már csak az esküvő szervezése lesz a feladatunk" – nyilatkozta Demcsák Zsuzsa a lapnak.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.