Óriási felháborodást keltett: szabadon távozhatott a bíróságról a 17 éves Csenge feltételezett gyilkosa

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság szabadlábra helyezés gyilkos szabadláb tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási felháborodást keltett a bíróság döntése, miszerint nem elég, hogy enyhítették a 17 éves lány megölésével vádolt férfi büntetését, de szabadon is engedték.

Ahogy arról már korábban írtunk, kedd délelőtt született ítélet az üggyel kapcsolatban.

A szörnyű gyilkosság 2017 szeptemberében történt. A fiatal férfit a gyilkosság napján többen is látták a lánnyal. Miután a rendőrök elfogták a férfit, beismerte tettét és elmondta azt is a helyszínen, hogy hogyan ölte meg a 17 évest lányt.

A férfi a védekezésre képtelen lányt lemeztelenítette, és elvonszolta egy esővízelvezető csatorna árok mellé, ahol fejjel lefelé beledobta egy 216 cm mély vízgyűjtő aknába, amelyben 40 cm magasan állt a víz. A lány telefonját is az aknába dobta, a tőle elvett ruhákat és táskát magához vette, és hazament.

A népharag elsősorban a bírónőre zúdult, aki úgy döntött, szabadon engedhető a gyilkossággal vádolt férfi (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Most a bíróság 4 évre ítélte a gyilkossággal vádolt B. Rolandot. Mivel azonban a bíróság szerint a bántalmazás nem bizonyítható, ezért az előzetesben töltött évek miatt el is engedték a férfit, aki szabadon távozhatott a bíróságról. -írja a szeretlekmagyarorszag.

A Facebookon teljesen kiakadtak a kommentelők a hír hallatán: a népharag elsősorban a bírónőre zúdult, aki úgy döntött, szabadon engedhető a gyilkossággal vádolt férfi.

"Ennyit ér az emberélet Magyarországon!"

"Aki meg megölte a lányt, rohadjon meg a börtönbe! Nem igazság a bíró részéről."

"Van ennél lejjebb?! Ez annyira világos ügy, mint a Nap, viszont ügyvédi ügyeskedés megmentette ezt a sz..jankót. A Kádár-rendszerben kötelet kapott volna ez a gyáva, nyomorult gyilkos féreg, és a kutya se sírt volna utána.Ez a " bíró" ugyancsak kötelet érdemelne."

"Szégyen ez az ítélet. Mostanában a gyilkosokat felmentik vagy csekély nevetséges büntetést kapnak.Ezért nem félnek gyilkolni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.