A Metropolitan Opera 14 napos karantént rendelt el a fertőzött helyről érkező művészek számára

Forrás: metopera.org -
karantén fertőzött Metropolitan Opera fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Metropolitan Opera 14 napos karantént rendelt el minden olyan művésze számára, aki az új koronavírussal fertőzött helyről érkezik New Yorkba.

Diane Zola, a Met vezérigazgató-helyettese emailben tájékoztatta a művészek menedzsereit, hogy minden olyan művésznek, aki az amerikai járványügyi központ (CDC) által megnevezett koronavírussal fertőzött országból érkezik New Yorkba, 14 napra magától karanténba kell vonulnia. A CDC eddig Kínát, Iránt, Dél-Koreát, Japánt, Olaszországot és Hongkongot tette fel erre a listára.

A Metropolitan Opera 14 napos karantént rendelt el a fertőzött helyről érkező művészek számára Forrás: metopera.org

Zola jelezte a menedzsereknek, alakítsák úgy a művészek programjait, hogy New Yorkba érkezésük után 14 napra karanténba tudjanak vonulni a próbák előtt, illetve halasszák el próbáikat. Mint hozzátette, a művészek nem kapnak pénzbüntetés a karantén miatti késlekedésért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.