Sebestyén Balázs beszólt Solti Ádámnak: szerinte nem tud énekelni és a dala is pocsék

Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official -
Solti Ádám beszólás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestény Balázs az Álarcos énekes című műsorban bezsólt Solti Ádámnak. Szerinte a színész-énekes nem tud énekelni és nem lesz túl hosszú a karrierje.

Sebestyén Balázs, Csobot Adél, Gáspár Laci és Dancsó Péter a Kutya produkciója után próbálták eltalálni, vajon kit rejthet a maszk. Mivel csodás hangja van az álarc mögé bújt sztárnak, így olyan színészek között kezdtek el kutakodni, akik jó hanggal rendelkeznek.

Sebestyén Balázs Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official

Csobot Adél szerint Solti Ádámot rejtheti a maszk. Sebestyén Balázs azonban megvétózta ezt az állítást, ugyanis szerinte Solti tehetségtelen.

"Á, Solti Ádám az nem. Én hallottam az első számát, ez nem lesz egy hosszú karrier. Nekem átküldte az első dalát, de nem mertem visszahívni, hogy játszuk le a rádióba. Mondom ne haragudj"

- mondta Balázs, majd Istenes felvilágosította, hogy Solti szerepelt abban az X-Faktorban, amiben Sebestyén volt a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.