Tóth Gabi megható fotót posztolt: kommentben pedig félelmeiről, kétségeiről vallott

Tóth Gabi kétség fotó megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi gyönyörű kislányávál, Hannarózával fotózkodott. Kommentben pedig elárulta, milyen kétségekkel küzd.

Tóth Gabi az egyik legőszintébb híresség hazánkban, aki nem akarja elkendőzni a valóságot közösségi oldalain sem. Nyíltan vallott szülés utáni depressziójáról és nem takargatta szülés után átalakult testét sem.

Ezúttal gyönyörű kislányát fotózta alvás közben, a kép alatt pedig hosszan mesélte követőinek, milyen kérdések és kétségek kavarognak a fejében. Sokan küzdenek hasonló gondolatokkal.

"Aludnom kellene... de nem tudok.. Nézem ahogy kisimul angyali arca és mély biztonságban átadja magát az álmainak.. én jelentem neki ezt a biztonságot.. összenyom ez a felelőség sokszor.. képes vagyok rá? Biztos, hogy jól csinálom? Nem ettem olyat amitől neki rossz lesz?? Vajon lesz még olyan ami csak én? Akarom , hogy legyen olyan ami csak én? Érezhetek én ilyet? De most furdal a lelkiismeret hisz itt van mellettem és az életem csodája ő.. aztán megnyugszom... minden nap elengedek egy darabot magamból.. sokszor hiányzik a függetlenség.. pedig már szép lassan a függője lettem a csodámnak.. már elképzelhetetlen az életem nélküle.. igen! Ez nem megy egyik napról a másikra.. de most már biztosan érzem, bevésődtél kislányom.."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.