Döntött a Kúria Sebestyén Balázs évek óta húzódó perében

Forrás: RTL -
Kúria bíróság per Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a per Sebestyén Balázs és egykori üzlettársa, Hanzel Henrik között.

Több éve pereskedik egymással Sebestyén Balázs és Hanzel Henrik. Mint ismeretes, a vita azért robban ki közöttük, mert a rádiós - átigazolva az akkor megszűnt Class FM-től a Rádió1-hez - nem használhatta korábbi reggeli műsorának nevét. A Morning Show címet ugyanis egykori üzlettársa időközben eladta a Class FM tulajdonosának.

Sebestyén Balázs Forrás: RTL

A Blikk úgy tudja, a Kúria most döntött az ügyben, és annak ellenére, hogy egyelőre a felek nem kapták kézhez írásban az ítéletet, Hanzel Henrik tudni véli, hogy az ő javára döntöttek.

Sebestyén Balázs erről mit sem tud egyelőre.

Mi csak annyit tudunk, hogy az ügyünkben született döntés, de hogy mi, azt nem tudhatjuk elvileg az írásbeli értesítésig! Az, hogy a volt üzlettársam már most ünnepli magát, megint nagyon tanulságos, hiszen akkor ismét az érdekes kapcsolatai révén szerzett tudomást az ügyről, de vele kapcsolatban már semmin nem csodálkozunk. A komplett szakma, a reggeli stábunk és akik vele dolgoztak, pontosan tudják, milyen ember: olyan, akit érdemes messzire elkerülni, mert előbb-utóbb megégeti magát vele az ember. Igazából nagyon sajnálom őt, megszerzett egy nevet, a Morning show-t, odalett a becsülete, ráadásul ahhoz már nincs elég esze, hogy használni tudja, hiszen egy név tartalom nélkül semmit nem ér."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.