Ezért hagyja ott a Barátok köztöt Aradi Balázs

Forrás: Instagram/Aradi Balázs -
Aradi Balázs távozás sorozat Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mivel fog foglalkozni a Barátok köztből távozó Aradi Balázs.

Távozik a Barátok köztből Aradi Balázs. A Berényi Balázst alakító színész a Blikknek elárulta, a jövőben a zenei karrierjére és a kínai nyelv tanulására szeretne koncentrálni.

Bármennyire is szerettem csinálni a sorozatot, nagyon sok elfoglaltságot jelent, és sajnos hosszú távon nem lehet tervezni mellette. Ezért is volt már, hogy olykor pár hónapra, egyszer pedig két és fél évre hagytam ott a Barátok köztöt. Most két év után hoztam meg újra ezt a döntést, mert rá kellett jönnöm, nagyon sok időt elvesz a többi olyan dologtól, amit szeretnék csinálni. (...) Az első a zenélés, ami régóta a szenvedélyem, és a nyár óta jobban beindult a zenei producerkedés az életemben. (...) Nem is beszélve a kínai nyelvről, amellyel régóta foglalkozom, éltem is Kínában, de két jelenet között nem tud az ember úgy koncentrálni erre, ahogy kellene."

Aradi Balázs Forrás: Instagram/Aradi Balázs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.