Koronavírus fertőzött munkatárs miatt ürítik ki a UPC irodaházát Budapesten

Fotó: Koncz Márton - Origo -
UPC koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A UPC dolgozója külföldi útjáról való hazautazása után 1-2 nappal rosszul érezte magát, ezért a háziorvosához fordult, aki koronavírustesztre küldte, ami a múlt éjjel során lett pozitív. Úgy tudják, az érintett munkatárs jól van, otthoni karanténban tartózkodik.

Kiürítik a Haller Gardens irodaházat Budapest IX. kerületében csütörtök délelőtt, mivel a UPC Magyarország egyik dolgozójának pozitív lett a koronavírustesztje. Suba János, a UPC Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója az Indexnek megerősítette a hírt.

Fotó: Koncz Márton - Origo

A UPC Magyarország egyik dolgozója rosszullétet jelentett, miután visszatért egy külföldi magánutazásról. Az orvosi vizsgálatok kimutatták szervezetében a koronavírust. A szolgáltató minden szükséges intézkedést elvégzett, a hatóságokkal folyamatosan egyeztetve az összes lehetséges óvintézkedést megteszi a munkavállalók biztonságának érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.