Árpa Attila mindenkinek segítene: "Ami tőlem telhető, azt megteszem"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
járvány bevásárlás színész Árpa Attila koronavírus vírus segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is tartasz a koronavírustól, és a 12. kerületben élsz, itt a megoldás: Árpa Attila neked is bevásárol.

A legújabb kormányrendelet döntése alapján tilos megtartani a 100 fősnél nagyobb beltéri rendezvényeket. Ennek okán a zenészek, szórakozóhely üzemeltetők, vendéglátósok és színészek megélhetése bizonytalan ideig ugyan, de veszélybe került.

A kialakult veszélyhelyzet miatt mozgalom indult annak érdekében, hogy senki ne váltsa vissza a már megvásárolt jegyét - így támogatva a színészeket. Szántai Péter kulturális menedzser felhívásához már nagyon sokan csatlakoztak, köztük ismert, közéleti emberek is.

Árpa Attila is munkanélkül maradt, hiszen lemondták a fellépéseit. Ebből az apropóból született meg a színész posztja, amit már több mint háromezer ember kedvelt.

„Idős 12. kerületi lakosok / Hegyvidékiek! Holnap és a hétvégén szívesen segítek bevásárolni, ha nem mersz boltba menni, kimozdulni. Van nagy kocsim, le is mondták a fellépéseimet, tehát ráérek. Privát üzenetet írj, ha érdekel. Előre szólok, ha sokan írtok, nem tudok majd mindenkinek segíteni, de ami tőlem telhető, azt megteszem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.