Így van most a koronavírusos Tom Hanks és felesége

Forrás: 2020 NBCUniversal Media, LLC via Getty Images/2020 NBCUniversal Media, LLC/Handout -
Tom Hanks karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírusos Tom Hanks és felesége jól érzik magukat az ausztrál karanténban.

Az Oscar-díjas színész, Tom Hanks és felesége, a színésznő-énekes Rita Wilson a Twitteren üzente rajongóinak, hogy jól vannak, és nagyon elégedettek ellátásukkal az ausztráliai karanténban, ahova azért kellett bevonulniuk, mert koronavírus-fertőzöttek lettek.

"Elkaptuk a Covid-19 vírust, és karanténban vagyunk, hogy ne adjuk tovább senkinek. Vannak olyanok, akik számára nagyon súlyos következményei lennének a betegségnek. Mindig a következő lépésre koncentrálunk" - üzenték Hanksék egy fotó kíséretében, amelyen baseballsapkában, smink nélkül, civilben láthatók.

Tom Hanks Forrás: 2020 NBCUniversal Media, LLC via Getty Images/2020 NBCUniversal Media, LLC/Handout

A 63 éves Hanks egy Elvis Presleyről szóló film forgatása miatt érkezett Ausztráliába, amit Baz Luhrman rendez, felesége pedig közben a múlt hétvégén a sydney-i operaházban debütált énekesként egy előadáson, amelynek több mint kétszázfős közönsége volt. Miután csütörtökön kiderült, hogy a házaspár elkapta a betegséget, a film forgatását felfüggesztették. Az opera illetékesei pedig elrendelték a fellépés helyszínének fertőtlenítését és a párral kapcsolatba került nézőket is tájékoztatták.

A házaspár üzenetében mindenkinek köszönetet mondott, amiért olyan jól gondoskodnak róluk. Egyúttal arra biztatták követőiket, hogy vegyék komolyan a szakemberek tanácsait, és vigyázzanak egymásra.

Hanksék a Gold Coast Egyetemi Kórházban vannak karanténban, ahol diagnosztizálták a fertőzésüket.

A kórház dolgozóitól a színész egy labdát is kapott,

a Számkivetett című filmjére utalva, amelyben a Hanks által alakított hős magányát a lakatlan szigeten csak egy labda oldotta, amelyet Wilsonnak nevezett el - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.