Galambos Lajos dal Nótár Mary Lagzi Lajcsi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös dalt készít Galambos Lajcsi és Nótár Mary.

Évek óta pereskedik egymással Nótár Mary és egykori menedzsere. Mint ismeretes, a férfi letilttatta az énekesnő klipjeit a YouTube-on, ezzel hatalmas kárt okozva neki.

Most viszont nem akárki állt Nótár Mary mellé: Galambos Lajcsi úgy döntött, segít neki és készítenek egy közös dalt.

16 éves kora óta ismerem Maryt. Még a Dáridóban mutatkozott be a nagyközönségnek, és egyből tudtam, hogy egy nagy reménységgel van dolgom. A megérzéseim nem csaltak: Nótár Mary azóta fantasztikus karriert futott be, hatalmas népszerűségnek örvend, csakhogy az elmúlt években csúnyán beleköptek a levesébe. (...) Tőlem többnyire elfordult mindenki, magam kellett, hogy kimásszam a csávából, ami még most sem ért véget, de én Marynek baráti jobb kezet nyújtottam, és biztosítottam őt arról, hogy minden erőmmel mellette állok. Ha kell, bevetem a kapcsolataimat, az ügyvédjeimet. Nem fogom hagyni, hogy tönkretegyék!" – nyilatkozta a Borsnak.

Galambos Lajos Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.