Hosszú Katinka is megszólalt a koronavírus miatt: az ő jövője is bizonytalanná vált

Forrás: instagram.com/hosszukatinka -
Hosszú Katinka jövő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus nem válogat, sportolók, művészek, civil emberek mind-mind veszélyben vannak. Jelen helyzetben az a legfontosabb, hogy megóvjuk a saját és a környezetünkben élők egészségét és megállítsuk a koronavírus terjedését. Hosszú Katinka is ezen a véleményen van függetlenül attól, hogy az ő jövője is bizonytalanná vált.

Közösségi oldalán mondta el véleményét Hosszú Katinka a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Elárulta, hogy az ő jövője, a versenyekre való felkészülése szintén bizonytalanná vált, de kijelentette azt is, hogy az úszásnál az egészsége még fontosabb, így minden intézkedést betartva folytatja tovább az életét ebben a megváltozott helyzetben.

"Azért is imádom az úszást, mert mindig úgy éreztem, hogy ott, a két kötél között én irányítok, rajtam múlik minden. A jelenlegi helyzetben nem tudom irányitani a felkészülésem kimenetelét, nem tudom biztosra, mikor versenyzem legközelebb.

Viszont ez "csak" úszás, az egészség a legfontosabb és hogy a világ rendje visszaálljon! Mindenkinek kitartást ebben a nehéz időszakban!"

- vallotta őszintén Katinka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.