Dobó Kata is önkéntes karanténba vonult: Fotó

Dobó Kata fotó önkéntes karantén karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több híresség választja az önkéntes karantént a saját és környezete védelmében. Ezúttal Dobó Kata is csatlakozott az otthon maradókhoz.

Dobó Kata is kifejtette véleményét és érzéseit a koronavírus kapcsán közösségi oldalán. Kislányával ő is otthon marad annak érdekében, hogy minél hamarabb véget érjen a koronavírus okozta járvány.

Dobó Kata Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Most nagyon nehéz... Pontosan ezért, ezekben az időkben minden higgadtságunkra szükség van! Nem szabad pánikolni, és meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy mihamarabb megfékezzük a vírus terjedését!!! Tartsuk be a kért óvintézkedéseket, és ha megtehetjük, dolgozzunk otthonról. Máskülönben tegyünk meg mindent a magunk és embertársaink egészségének védelmében. KÉZMOSÁS! TÁVOLSÁGTARTÁS! FERTŐTLENÍTÉS! Megszakad a szívem mindenkiért, akinek átmenetileg megszűnik a munkahelye. Nagyon várom én is, hogy újra színpadra lépjek! De vége lesz ennek is egyszer, rajtunk is múlik milyen gyorsan. Kérlek titeket próbáljatok befelé figyelni. Próbáljatok egymás felé szeretettel lenni. Most nincs itt az ideje, hogy bántsuk egymást. Nem vezet semmire. Próbáljunk meg a pozitív dolgokra koncentrálni. Többet lehetünk a családunkkal (a nagyszülőkre fokozottan vigyázzunk!), megnézhetjük végre azokat a filmeket, amik kimaradtak, vagy olvashatunk újra kedvenc könyveket. Mi is ezt tesszük Szofival. Szeretettel írtam ezt, mindenki felé maximális megértéssel! #kitartas #vegeleszennekis #deezertnekunkistennunkkell #felelősekvagyunkegymásért"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.