Koronavírus: az Exatlon Hungary teljes stábja elzárva forgat Dominikán - fegyveresek védik őket

Forrás: Instagram/Exatlon Hungary -
Exatlon Hungary stáb Dominika koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két hónappal ezelőtt utazott Dominikára az Exatlon Hungary magyar stábja. A vírus már ott is felütötte a fejét, de egyelőre nincs ok az aggodalomra.

Az Exatlon Hungary stábja Dominikán tartózkodik már két hónapja. Bár a koronavírus azt a térséget sem kímélte, a TV2 sajtóosztálya azonban mindenkit megnyugtatott, a teljes magyar stáb biztonságban van.

exatlon hungary Forrás: Instagram/Exatlon Hungary

„Az Exatlon Hungary forgatása a versenyzők és a televíziós csapat részvételével a Dominikai Köztársaságban egy fegyveres őrökkel védett, elzárt területen zajlik, ahol a magyar stáb nem érintkezik idegenekkel, zavartalanul, kellő körültekintéssel és elővigyázatossággal folynak a felvételek. A versenyzőkre – és a stábtagokra is – egy kitűnően felkészült nemzetközi orvosi csapat vigyáz, komolyan felszerelt kórházi háttérrel, ahol a koronavírus tesztelésre is felkészültek. Természetesen folyamatosan figyeljük a vírushelyzetet és konzultálunk a helyi illetékesekkel" - írta a csatorna a Ripost megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.