Schobert Norbi mindenkinek beszólt: mindenki maradjon otthon a seggén

Forrás: TV2 -
videó Schobert Norbert beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi élő videóban mesélte el érzéseit azzal kapcsolatban, mit gondol a koronavírus-járványról és a karanténról.

Schobert Norbi és családja is arra buzdítja a követőit, hogy ha tehetik, maradjanak otthon és ne érintkezzenek senkivel. Elmondta véleményét azokról is, akik az önkéntes karantén helyett wellnesselni, kirándulni és kávézókba járnak.

Schobert Norbi Forrás: TV2

"Sosem láttam még ilyen világméretű járványt. Itthon van Réka és a gyerekek is. Ez a legtöbb, amit tehetünk. (...) A pánik teljesen felesleges, mert a pánik kártékonyabb, mint a koronavírus.(...) Rajtunk múlik a következő hetekben, hogy tudunk-e szabadságharcot nyerni, mert ez is a szabadságunkról szól.(...) Nem holiday van, nem 99 fős moziba kell menni, nem kirándulni kell, nem kell elmenni az étterembe, nem kell elmenni a barátainkat meglátogatni, hanem otthon kell maradni a seggünkön. Ez egy nagyon nagy kihívás.(...) A családunkkal töltött idő, megmetheti a családunkat. Ezen gondolkodjunk el."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.